Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pentru a veni în sprijinul refugiaților ucrainieni, greu încercați în aceste zile ce afectează pacea întregii lumi, Biblioteca Națională a României, împreună cu Muzeul Ororilor Comunismului în România, se alătură demersurilor de ajutorare a refugiaților, organizând la sediul lor  o campanie umanitară de strângere de donații.

„Refugiații au nevoie de multe lucruri, dar în primul rând de materiale de strictă necesitate: așternuturi de pat și prosoape, pături, obiecte de igienă personală, aparate de încălzit, alimente neperisabile, recipiente și tacâmuri (de unică folosință), cartele SIM, telefoane, haine călduroase pentru femei și copii, iar pentru copii – jucării, jocuri, caiete, cretă, creioane, hârtie etc., cărți, (pentru orice grupă de vârstă, chiar cu text în diferite limbi străine). Vă rugăm să notați pe pachetele dv. conținutul lor.

Sperăm să aducem alături de noi cât mai multe organizații non-guvernamentale și, mai ales, oameni obișnuiți, dispuși să dea o mână de ajutor.”, ne-au transmis organizatorii.

Cei ce pot contribui cu donații materiale sau pot ajuta la transportul donațiilor la locul unde acestea sunt necesare sunt invitați să ia legătura reprezentanții Bibliotecii Naționale a României, Bd. Unirii, nr. 22, iar dacă vor merge la sediul insituției să menționeze la intrare motivul vizitei: „Campanie umanitară – Alături de refugiații din Ucraina.

Donațiile se vor strânge la sediul Bibliotecii Naționale a României, Bd. Unirii, nr. 22, intrarea prin Bd. Mircea Vodă, sala GP14, între orele 9 – 16, de luni până vineri și prin programare prealabilă

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.