Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Tinând cont de numărul mare de refugiați ucrainieni care se află pe raza județului Suceava, biblioteca județeană va organiza în perioada următoare un Club de lectură în limba ucraineană. Activitățile acestui club se vor desfășura în fiecare joi, începând cu ora 15:00, la Sala de Artă „Elena Greculescu”, din cadrul Bibliotecii Bucovina „I.G. Sbiera”.

„Având în vedere faptul că în contextul actual, generat de valul de refugiați ucrainieni care se află pe raza municipiului/județului nostru datorită conflictului din țara vecină, autoritățile și instituțiile românești depun eforturi concertate pentru a asigura asistența necesară în acest sens, inclusiv pentru integrarea copiilor în mediul social și educațional din țara noastră, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava, sub egida Consiliului Județean Suceava, a inițiat și va desfășura în perioada următoare un Club de lectură în limba ucraineană.

Activităţile organizate se vor desfășura în fiecare joi, începând din data de 14 aprilie, de la ora 15.00, la Sala de Artă „Elena Greculesi” a instituției noastre, situată la etajul I al corpului A din cadrul sediului central al Bibliotecii, str. Mitropoliei nr. 4.

În funcție de posibilități, acest club se va putea desfășura în perioada săptămânilor ce urmează și în diverse biblioteci locale din localitățile în care există un număr mai mare de elevi refugiați din Ucraina doritori să participe la astfel de activități”, au specificat reprezentanții bibliotecii.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.