Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Băile Herculane, o stațiune specială pentru mine. Deși am început să o vizitez din 2003, nu i-am acordat inițial prea multă importanță istoriei și frumuseții acestei localități. Dar, pe măsură ce am luat-o la pas, am început să o înțeleg și să o iubesc din ce în ce mai mult.

Băile Herculane este un loc în care timpul pare să se oprească. Fiecare pas pe străzile sale încărcate de istorie mă duce într-o altă epocă. Clădirile vechi, cu arhitectură impresionantă, îmi amintesc de gloria și splendoarea de altădată. Fiecare piatră păstrează povestea unui trecut îndepărtat, iar eu mă consider un norocos pentru că pot fi martor al acestei istorii.

Trecând peste asta, Băile Herculane nu este doar despre istorie. Este și despre natură și frumusețe. Apele termale curg neobosite, oferindu-ți o oază de relaxare și vindecare. Fiecare baie în aceste izvoare îmi aduce o senzație de liniște și echilibru. În mijlocul acestui peisaj pitoresc, mă simt conectat la natură și la mine însumi.

Totodată, această stațiune m-a făcut să reflectez asupra modului în care construim și dezvoltăm locurile noastre. Băile Herculane este dovada vie că unii știau să construiască cu cap, să îmbine utilul cu plăcutul.

Nu pot să nu mă întreb cum de cei care au ridicat-o au avut atât de multă înțelepciune și viziune. Au înțeles că oamenii au nevoie de sănătate, de distracție, de locuri de plimbare și de drumuri care să le permită să ajungă aici. Noi astăzi am cam rămas în urmă, din păcate.

Așadar, vă îndemn să vizitați și să descoperiți frumusețea și istoria acestei stațiuni aflată pe Valea Cernei. Băile Herculane vă va cuceri inimile și vă va oferi o experiență de neuitat. Închideți ochii și lăsați-vă purtați de farmecul acestui loc. Veți pleca cu inima plină și cu amintiri care vă vor însoți pentru tot restul vieții.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.