Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cheile Corcoaia, de pe Valea Cernei, din Padeș, județul Gorj, au fost incluse în ruta cultural turistică „Pe urmele lui Hercules”. Prin această nouă rută se dorește dezvoltarea unui nou produs turistic, pornind din stațiunea Băile Herculane și care unește, în același timp, trei județe din sud-vestul României, și anume Gorj, Caraș-Severin și Mehedinți.

Cei care vor parcurge această rută vor putea vedea Parcul Național Domogled – Valea Cernei, Geoparcul Platoul Mehedinți sau Parcul Natural Porțile de Fier. Totodată vor putea vizita mânăstiri, mori de apă, monumente istorice sau muzee.

Acest traseu este deja promovat printr-un videoclip care rulează pe platformele digitale ale M.E.E.M.A., ale Comisiei Europene, dar și pe site-ul oficial și pagina de facebook a Primăriei Băile Herculane. De asemene, videoclipul realizat de specialiștii MEEMA, va fi distribuit  consiliilor județene și primăriilor localităților incluse în traseu, urmând să fie prezentat la târgurile și expozițiile de turism, din țară și de peste hotare.

„Pe urmele lui Hercules” este un traseu prin care se dorește promovarea obiectivelor turistice dintr-o altă perspectivă, sub un singur brand, dar și pentru a dezvolta un nou produs turistic.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.