Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13407480_10206503821182921_1944451382_nÎn weekend-ul 17-18 iunie, „Gorj Aventura” organizează o tabără inedită pentru copii și adulți! Astfel, gorjenii pasionați de natură, sunt invitați să participe la o ieșire cu cortul alături de ai lor copii.

„Gorj Aventura” organizează tabere de aventură care cuprind activități diverse și la care participă grupuri de copii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. Participanții învață escalada, tiroliană, rapel, rafting, speologie (coborâre în aven), drumeții, plimbare cu bicicletele în teren alpin, orientare turistică, călărie, jocuri în natură. În perioada 17-18 iunie, „Gorj Aventura” va organiza o tabără de corturi pe Valea Sohodolului. „Vă propunem două zile de distracție în care vom face escaladă, tiroliană, foc de tabără, campare cu cortul, grătare. Prețul pentru escaladă și tiroliană este de 25 ron/persoană/zi. Punem la dispoziție echipament complet pentru aceste activități. Dacă nu aveți corturi și saci de dormit, vă rugăm să ne contactați. Masa nu este inclusă în preț! Pentru informații și rezervări: [email protected] sau Răzvan Sgondea  la numărul de telefon 0729/399281. Cel mai plăcut mediu în care se pot strânge relațiile de familie este natura. Vă așteptăm să veniți cu copiii să învețe să aprecieze și să iubească natura”, a spus Răzvan Sgondea de la „Gorj Aventura”.

Iubesc natura și transmit iubirea

„Gorj Aventura” a organizat, în perioada 19-22 mai, o tabără de inițiere în escaladă tot pe Valea Sohodolului. În cadrul acestei tabere au avut loc cursuri de pregătire și perfecționare, precum: noțiuni introductive în escaladă, teorie și practică, folosirea corectă a echipamentului individual, noduri folosite în escaladă și alpinism, tehnici specifice de abordare a traseelor de escaladă, tehnici de asigurare și auto asigurare, tehnici de supraviețuire și de prim ajutor în traseele montane. Tabăra a durat patru zile, putând participa atât începătorii, cât și cei de nivel mediu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.