Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

„Anotimpul Tăcerilor”, un anotimp ce ne oferă multă liniște, căldură, dar și emoție sufletească transmisă de către artistul fotograf Ionel Scăunașu, care prin intermediul fotografiilor sale ne aduce aminte de operele lui Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. Totodată, artistul ne învață, pe noi, pe toți, cum ar trebui să le respectăm și să le punem în valoare, ținând cont că trecem zilnic pe lângă ele, poate uneori cu multă nepăsare.

Cei care vor merge să vadă expoziția „Anotimpul Tăcerilor”, din cadrul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”, vor avea ocazia să vadă 72 de lucrări ce surprind spiritul sculptorului gorjean. În același timp, cei care vor trece pragul acestei expoziții vor putea vedea operele din Târgu Jiu surprinse în diferite momente ale zilei, dar și în diferite anotimpuri.

„Cele 72 de lucrări surprind operele ce formează Ansamblul Monumental Brâncuși din Târgu Jiu, în diferite momente ale zilei, de la răsărit, la prânz, la după-amiază, dar și în toate cele patru anotimpuri. Sunt fotografii făcute cu sufletul, nu sunt fotografii făcute în scop comercial, în scop contractual sau contra timp. Am încercat prin intermediul fotografiilor să surprind spiritul lui Brâncuși. Nu știu dacă și cât am reușit, dar asta veți decide dumneavoastră cei care sunteți prezenți la această expoziție.”, a precizat artistul fotograf Ionel Scăunașu.

Personal vă pot să spun că, mergând la această expoziție, l-am redescoperit pe Constantin Brâncuși prin fotografie și vă invit și pe voi să faceți acest lucru.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.