Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Talentata gorjeancă Andrada Betej a realizat un nou proiect muzical. De această dată, interpreta de muzică populară colaborează cu artistul David Hodoiu. Cei doi tineri au filmat un videoclip intitulat „Neiculiță drag îmi ești”. În 2014, Andrada Betej a participat la emisiunea „Next Star” și a devenit una dintre finaliste.

Din luna mai până în prezent a participat la foarte multe festivaluri naționale, unde a reușit să obțină și premii importante precum Premiul I la Festivalul ,,Meleaguri Brâncușiene” Târgu-Jiu; Premiul II la Festivalul ,,Tradiții Silvane” – Simleul Silvaniei; Premiul III la Festivalul ,,Dor de cântec românesc” – Cumpăna;  Premiul I la Festivalul „Din comoara satului” – Ghiroda, județul Timiș; Premiul II la Festivalul „Cântecele Dunării”, Ianca-Olt; Premiul III la Festivalul „Inimi fierbinti în țara de piatră” – Abrud, Alba și, cel mai recent, 10-11 august 2017, Festivalul „Doina Bărăganului” – Slobozia, Ialomita, unde a obținut premiul I. „Am reușit să filmez și un duet cu David Hodoiu (elev și el la Scoala Populară de Artă) din comuna Albeni. Pe viitor vreau să particip la multe festivaluri naționale precum: «Strugurele Structurile de Aur»,  la care urmează să merg în perioada 11-17 septembrie deoarece am trecut deja preselecția , «Maria Lataretu» și multe altele. Mă pregătesc în continuare la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu cu doamna Camelia Argint care mă îndruma în tot ceea ce fac pe acest drum minunat. De asemenea, îmi este alături și familia mea care mă sprijină financiar și mă însoțesc în festivaluri. Talentul meu a fost descoperit de către domnul învățător Şarpe Ionel în clasa a III -a , la varsta de 9 ani și jumătate”, a precizat Andrada Betej.

Interpreta de muzică populară este elevă la Liceul Teologic, acolo unde studiază la profilul Filologie. În paralel, adolescenta studiază la Școala Populară de Artă Târgu-Jiu.

Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?v=_ELCQxi7uq4&feature=share

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.