Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Alin Stan și-a dorit într-o noapte de Crăciun să devină actor sau reporter, iar această dorință s-a îndeplinit. Astăzi, Alin este reporter la Antena 1, dar și actor, el jucând în pelicula „Experimentul Pitești” regizată de Victoria Baltag.

Cu toate că Alin și-a început munca de reporter în Târgu Jiu, foarte puțină lume știe povestea sa de viața. Tânărul actor a fost crescut de bunici aproape de Rânca, bunici care l-au crescut așa cum au știut ei mai bine, oameni care i-au inspirat dragostea pentru frumos, dar și pentru credință. Încă din perioada liceului Alin și-a dorit să devină actor, după ce a fost distribuit într-o piesă a liceului.

Alin a urmat actoria la Academia de Teatru și Film din București, iar la scurt timp după ce a terminat studiile a primit rolul din pelicula „Experimentul Pitești”, se întâmpla undeva prin anul 2015. Timp de o lună de zile, câte 17 ore pe zi, a muncit Alin pentru rolul din acest film, iar acum recunoaște că a avut parte de o mare încărcătură emoțională. Rolul său în acest film este al unui deținut, ce provine dintr-o familie burgheză, pe numele său Trandafir, luat de lângă familie pentru a fi reeducat.

Filmul „Experimentul Pitești” este rezultatul a zece ani de muncă, este un film independent și toți cei care au jucat în această peliculă au făcut-o pro bono, inclusiv regretatul Ion Caramitru.

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.