Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Adriana Maria Soreanu este o talentată tânără care studiază la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, din municipiul Târgu-Jiu. Când intră într-o cameră reușește să o luminează prin energia pozitivă pe care o emană, spun colegii săi. Adriana Soreanu nu este doar foarte frumoasă, ci și talentată: vocea sa puternică a convins juriile multor concursuri și festivaluri de muzică populară din România! În ultima perioadă, adolescenta a participat la mai multe concursuri, cel mai important premiu obținându-l la Festivalul „Aurelia Fătu Răduțu” de la Bocșa. Anul acesta se va pregăti intens pentru examenul de Bacalaureat și apoi pentru admiterea la facultate.

adriana-soreanu

Reporter: Ești unul dintre tinerii gorjeni care pot fi dați ca exemplu: talentată, muncitoare. Unde te-ai născut?

Adriana Soreanu: M-am născut în orașul Bumbești-Jiu, acolo unde mi-am petrecut și copilăria. Mai am o soră, ea este mai mare. De asemenea, este la fel de talentată și activează tot în domeniul muzicii. Părinții lucrează, oameni muncitori, liniștiți, ne susțin mereu și asta este cel mai bine, cel mai plăcut sentiment-așa știm și mai concret cât ne iubesc. Tot ei sunt cei care ne îndrumă, ne ajutăm să luăm deciziile bune, ne sfătuiesc! Avem o familie frumoasă.

Rep.: Ce te-au învățat părinții tăi?

A.S.: De la ei am învățat că important în viață este să fii un om corect și să muncești, să lupți pentru a îți atinge scopurile și pentru a îți împlini visurile. Chiar dacă nu este ușor, în viață, muncind poți obține ce îți dorești. Și dacă mai pui și pasiune în ceea ce faci, este cu atât mai bine!

 

adriana-soreanu-5

Rep.: Când ai descoperit că ai talent la muzică?

A.S.: Eram mică, undeva la grădiniță, cred! Da! A trecut mult timp de atunci. Cântam de mică prin casă! Și sora mea cântă, ne-a dat Dumnezeu acest talent!

Rep.: Ce studii ai în acest domeniu?

A.S.: În momentul de față nu mă pregătesc cu niciun profesor, dar am terminat Școala Populară de Artă din municipiul Târgu-Jiu. Am absolvit secțiile canto și nai! Iubesc muzica, școlii și muzicii îmi dedic tot timpul!

Rep.: Ai participat la concursuri muzicale? Ce premii ai luat?

A.S.: Am participat la concursuri încă de când eram micuță și am reușit să strâng un bagaj foarte mare de experiențe și multe premii. Toate premiile au importanța lor, locul lor în sufletul și plamaresul meu! Cel mai important este, totuși, Trofeul Festivalului „Aurelia Fătu Răduțu” de la Bocșa, din vara acestui an.

Rep.: Ce emoții te încearcă când ești pe scena?

A.S.: Am avut ocazia să urc pe scenă în cadrul mai multor concursuri televizate, unde am câștigat și premii importante. Emoțiile sunt mari de fiecare dată când sunt pe scenă, în fața publicului. Mă încearcă un sentiment plăcut când văd că sunt apreciată de către public și totul este din suflet! Cred că publicul știe să citească artistul și vede dacă pasiunea sa este adevărată!

adriana-soreanu-2

Rep.: Ce planuri de viitor ai când vine vorba de muzică?

A.S.: Intenționez să urmez o facultate de muzică. Voi merge la Craiova, la universitate, căci este mai aproape de Târgu-Jiu. Mai am evenimente la care trebuie să particip și mi-ar fi greu să fiu la facultate în Capitală. Când vine vorba despre inspirație și artiștii pe care îi admir, pot să spun că am încercat să preiau ce e mai bun de la fiecare dintre artiștii consacrați.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.