Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Acțiune caritabilă Societatea Antreprenorială Studențească, din cadrul Universității Petroșani, vă invită să participați la o acțiune caritabilă organizată săptămâna viitoare, la Uricani. Prin această acțiune se dorește să fie ajutați bătrânii și copiii din acest oraș.

 „Vă rugăm să ne ajutați în această acțiune. Puteți să veniți cu cadourile în cutii închise, și să scrieți vârsta apropiată, eventual fată sau băiat. Puteți aduce donațiile într-o plasă, iar membrii SAS se vor ocupa mai departe. Te rugăm să nu pui lucruri rupte sau murdare, să te gândești că pachetul tău să fie o bucurie pentru cel care îl va desface. Poți pune în interior și un bilețel cu numele tău, eventual și câteva rânduri. Dacă mai ai nevoie de sfaturi sau să ne transmiți un mesaj o poți face în privat”, se arată pe pagina de Facebook a SAS.

Cei care vor să participe la această campanie pot să doneze o carte, un fular sau o pereche de cizmulițe, iar membrii Societății Antreprenorială Studențească te așteaptă la Centrul Eu Antreprenor, corpul D, etajul 1, în zilele de 7, 8, 9 decembrie, între orele 11:00 – 13:00

Mai multe informații poți obține de pe pagina de Facebook a organizatorilor, accesând următorul link https://www.facebook.com/sas.upet.9/ .

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.