Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Proiectul „Petroșani – Capitala Participării Tinerilor în Valea Jiului”, implementat de Asociația Academia pentru Democrație, Comunitate și Mediu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Petroșani, a început. În cadrul acestuia, 100 de elevi ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, Liceului de Informatică „Carmen Sylva” și Colegiului Economic „Hermes” vor învăța ce înseamnă participarea publică și care sunt instrumentele acesteia.

În perioada de desfășuare a proiectului, tinerii vor avea ocazia să discute cu oameni care dețin expertiză în domeniul participării publice, dar și cu reprezentanți ai administrației, putând să înțeleagă ce înseamnă poziția lor pentru comunitatea locală.

La finalul proiectului, aceștia își vor putea identifica un rol pe care să îl joace în comunitatea locală, putând să-și dezvolte o carieră.

Proiectul „Petroșani – Capitala Participării Tinerilor în Valea Jiului” are ca obiective apropierea tinerilor din Municipiul Petroșani de comunitatea locală, creșterea competențelor tinerilor din Municipiul Petroșani și creșterea ratei de angajare a acestora după finalizarea studiilor.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.