Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Anual, pe data de 17 noiembrie, la nivel național și local se sărbătorește Ziua Națională fără Tutun. Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin intermediul centrelor teritoriale de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, va derula activităţi de informare, sensibilizare şi conştientizare în școli  şi în comunitate. Cetățenii vor fi informați cu privire la riscurile consumului de tutun şi de formare de abilităţi de viaţă sănătoasă.

 

La Gorj, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog va derula activităţi de informare-educare-conştientizare cu privire la efectele nocive ale consumului de tutun, pe grupe vârstă (preșcolari, elevi, studenți). Activitățile se vor desfășura în rândul  preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit „Mihai  Eminescu” Târgu Jiu, elevilor de la  Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu” Târgu-Jiu, Colegiul Național „Spiru Haret” Târgu Jiu, Colegiul Tehnic nr.2 Târgu Jiu și studenților de la Facultatea de Asistență Medicală Generală Târgu-Jiu din cadrul Universității „Titu Maiorescu” București.

Potrivit lui Laurențiu Șoșoi, șeful Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Gorj, va mai fi organizată o activitate de petrecere a timpului liber (competiții sportive) la Școala Gimnazială ,,Constantin  Săvoiu” Târgu-Jiu, dar și o acțiune de prezentare a legislației în domeniu, în parteneriat cu reprezentanții Poliției Municipiului Târgu-Jiu, Inspectoratului Județean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj și Poliției Locale Târgu Jiu în rândul persoanelor angajate la unitățile de alimentație publică.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.