Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București organizează, pe 15 ianuarie 2022, evenimentul „Dor de Eminescu”, care va cuprinde un program de muzică și poezie dedicat poetului Mihai Eminescu. Prin acest eveniment se marchează cei 172 de ani de la nașterea Luceafărului poeziei românești.

„În această zi, la Muzeul Satului, vă veți putea întâlni cu artiștii Sabrina Diacov și Tudor Niculescu Mizil, cu actorul Nae Alexandru, care va recita din lirica eminesciană și cu membrii Corului Solemnis, coordonați de dirijoarea Victoria Cioacă. Evenimentul va fi prezentat de doamna dr. Aurelia Cosma, cercetător etnolog.
Cei mici vor putea participa la un atelier de colaj cu elemente din poeziile lui Eminescu, intitulat sugestiv, „Sara pe deal – Colaj”, ne-au transmis reprezentanții Muzeului Național al Satului.

Evenimentul va avea loc in sala Victor Ion Popa din Sos. Kiseleff nr. 30, începând cu orele 11:00, iar pentru a vedea programul complet puteti accesa următorul link https://muzeul-satului.ro/events/ziua-culturii-nationale-dor-de-eminescu/.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.