Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Ziua Copilului va fi sărbătorită printr-o expoziție de pictură la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj pe 31 mai 2022.  Francesca Maria Laigner și Dragoș Bogdan sunt cei doi elevi care  ne arată prin picturile lor imaginea copilăriei.

Cei doi elevi care expun la Sala „Florin Isuf” a CJCPCT Gorj și-au etalat imaginația bogată în câteva picturi pe care le puteți vedea în cadrul exoziției „O lume minunată”, marți, 31 mai 2022,  începând cu ora 12:00.

LAIGNER MARIA FRANCESCA (clasa a IX-a)  coordonator, profesor MUNTEANU NADIA, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu a câștigat numeroase premii cu creațiile sale artistice la concursurile la care a participat!  Francesca este o fată deosebită, serioasă și sensibilă, cu o educație aleasă, pasionată de artă și frumos. Debutul expozițional al Francescăi a fost în anul 2020, la împlinirea a 52 de ani de la înființarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Și lucrările lui DRAGOȘ BOGDAN sunt deosebite. Acesta a început să picteze de la 6 ani și a avut prima sa expoziție la doar 7 ani la sala “Florin Isuf” a CJCPCT Gorj. Dacă la început, Dragoș a desenat numai portret, acum, realizează și pictură abstractă. A avut lucrări expuse la Palatul Parlamentului din București, la Brașov și la Motru. Dragoș este fiul a doi profesori și a avut prima sa expoziție în 2017. A uimit la vremea respectivă prin talentul său nativ.

Sunteți așteptați marți, 31 mai, începând cu ora 12:00, la vernisarea expoziției de pictură de la copii pentru copii „O lume minunată”.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.