Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

27 de interpreți de muzică populară s-au calificat la Festivalul Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătărețu“, care va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, la Muzeul Județean de Istorie din Târgu Jiu.

În total, peste 60 de concurenți din toată țara au participat la preselecțiile Festivalului Național de Folclor al Copiilor „Maria Lătărețu“, care a ajuns la cea de-a VI-a ediție. În concurs s-au calificat 27 de copii talentați, cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, din mai multe zone ale țării: Mehedinți, Olt, Vaslui, Dolj și Gorj. „Au fost selectați cei mai valoroși interpreți“, a spus Dorin Brozbă, organizatorul festivalului.

Nina Predescu, președinta juriului festivalului 

Președintele juriului este cunoscuta interpretă de muzică populară, Nina Predescu. Din juriu mai fac parte Ioana Lătărețu, nora Mariei Lătărețu, și Mihai Lătărețu, nepotul artistei, precum și laureata unei ediții anterioare. Recitalurile vor fi susținute de tinerii interpreți care au câștigat edițiile anterioare ale festivalului. „Ne dorim să le oferim tinerilor o alternativă la calculatorul sau televizorul de acasă. Toți copiii vor avea de câștigat din acestă participare la festival, pentru că avem pregătite premii pentru toți concurenții”, a menționat Sorin Brozbă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.