Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

„Săptămâna legumelor și fructelor donate!” a fost ocazia perfectă pentru numeroși elevi din școlile de pe raza județului Gorj să învețe despre voluntariat, responsabilitatea socială, bunătate și dărnicie. La Școala Gimnazială „Antonie Mogoș” din comuna Bălești elevii au donat fructe și legume care le-au fost duse, cu bucurie, bătrânilor de la Căminul din Cornești. La Rovinari, elevii claselor  O -VIII de la Școala Gimnazială Nr. 3  au reușit să adune 138 kilograme legume și 87 kilograme fructe, care vor ajunge la 12 familii defavorizate din oraș.

 

Elevii claselor O -VIII de la Școala Gimnazială Nr. 3 din orașul Rovinari au reușit să adune 138 kilograme legume și 87 kilograme fructe, care vor ajunge la 12 familii defavorizate din oraș. Coordonatorul și inițiatorul acestei campanii SNAC a fost învățătorul Mihaela Bolborea. Cele 12 familii care vor beneficia de legumele și frcutele donate de micuți sunt formate din foarte mulți membri și au serioase probleme financiare. Din aceste familii fac parte elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Rovinari, care vor fi, astfel, ajutați, să aibă parte de o masă mai îmbelșugată ceva vreme. „În această campanie au fost implicați elevii, profesorii și învățătorii, le mulțumesc tuturor. În acțiune s-au implicat următorii: directorul Gheorghiță Șchipor Laura Maria, învățătorii Catrinoiu Roxana, Bîrsan Ayda, Borugă Maria, Groza Marcel, Chinde Mihaela, Cîlniceanu Liliana, Sîrbu Elena și profesorii Șorici Alina, Ioniță Delia, Mihăilescu Delia, Dolcescu Nadia, Adrian Popescu, Adam Delia. Anul acesta a mers foarte bine acțiunea, elevii au fost foarte deschiși și dornici să își ajute colegii care provin din familii ce întâmpină greutăți materiale. Am învățat să fim mai buni”, a spus Mihaela Bolborea, coordonator local SNAC.

Acțiune importantă și la Bălești

În perioada 20-24 noiembrie, elevii de la Școala Gimnazială „Antonie Mogoș” au strâns fructe și legume pe care le-au donat la Căminul de Bătrâni Cornești, din comuna Bălești. Scopul acestui proiect este de a sensibiliza elevii şi profesorii din unităţile de învăţământ din comună cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente. „Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea”, a spus directorul Cornel Șomîcu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.