Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Vlad FiuLa sfârșitul acestei săptămânii reprezentanții Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, din Târgu Jiu, ne invită la o nouă premieră. Este vorba despre piesa de teatru „Yorick”, după William Shakespeare și Victor Eftimiu, avându-l în rolul principal pe actorul Vlad Fiu.

„Sâmbătă și duminică, 18, respectiv 19 decembrie, de la ora 18:00 va avea loc avanpremiera și premiera spectacolului „Yorick”, după William Shakespeare și Victor Eftimiu. Practic vorbim despre un one–man show, realizat de actorul Vlad fiu, cu sprijinul regizorului Radu Botar, a scenografului Florin Ularu, iar la coregrafie cu sprijinul doamnei Mălina Andrei. Acest tip de spectacol se înscrie în aceea serie pe care am începută în urmă cu o lună și ceva cu spectacolul „Ce caut eu?”, care l-a avut în prim plan pe actorul Vlad Rădulea, dar iată că acum i-a venit rândul lui Vlad Fiu să desfășoare un astfel de spectacol.”, a precizat Iani Gârbaciu.

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru avanpremieră, respectiv 30 de lei pentru premieră, iar accesul se face în limita a 40 de locuri.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.