Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În acest weekend iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați în stațiunea montană Straja, acolo unde „Winter Tour” revine și în acest an. Iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați sâmbătă și duminică, 5-6 februarie, la lounge-ul Winter Tour, instalat pe pârtia Baloo, pentru a participa la provocări și concursuri de iarnă cu premii.

Petrecerea începe sâmbătă, de la ora 9:00, la debarcarea telescaunului Baloo. Roata Norocului, Sprint la deal, Marea Bulgărelă, Spritz Pong, sunt doar câteva activități din prima zi. Totodată, cei care vor ajunge în stațiunea Straja îi vor putea vedea pe Doc, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Tomi Marfă, care pregătesc un show incendiar.

„Sâmbătă, la ora 18:00, va avea loc, pe pârtie, un concert spectaculos, susținut de Doc, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Tomi Marfă. Se anunță o atmosferă pe cinste. Așadar, îi așteptăm pe iubitorii sporturilor de iarnă în număr cât mai mare, în Straja, în acest weekend. Accesul este gratuit și se vor respecta toate normele în vigoare în legătură cu situația pandemică actuală”, a declarat Alin Părău, administrator de pârtie în Straja.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.