Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Asociația pentru Democrație Educație Respect derulează în perioada Septembrie – Decembrie 2023 a doua ediție a proiectului “VOLUNTAR ÎN TÂRGU-JIU”. Scopul proiectului îl constituie promovarea voluntariatului în municipiul Târgu-Jiu în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 14–35 ani prin metode non-formale.

Principalele obiective urmărite prin implementarea proiectului sunt: creșterea gradului de conștientizare a tinerilor cu privire la valoarea voluntariatului pentru comunitatea locală; creşterea calităţii experienţei de voluntariat şi asigurarea caracterului inclusiv al voluntariatului, pe fondul schimbărilor demografice şi al orientărilor valorice ale populaţiei; creşterea gradului de promovare a voluntariatului în rândul comunității locale.

In luna octombrie am desfășurat patru seminare interactive „Voluntar în Târgu-Jiu” cu peste 200 de participanți urmând ca in următoarele luni să organizăm un Training „Coordonator de voluntari” precum si un eveniment care să marcheze Ziua Internatională a Voluntariatului, sărbătorită în fiecare an în 5 decembrie.

Proiectul este realizat cu sprijinul UAT Municipiul Târgu Jiu și al Consiliului Local Târgu Jiu. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția UAT  Municipiul Târgu Jiu  și nu implică nicio responsabilitate din partea acesteia.

Alte informaţii relevante sunt disponibile pe pagina Facebook a  Asociației pentru Democratie Educatie Respect în secțiunea Evenimente:  https://www.facebook.com/ADERTarguJiu
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.