Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, alături de Primăria Municipiului Iași, în parteneriat cu Fundația Culturală „Remember Enescu”, BrandYou-Up și Kub, invită publicul vineri, 23 iunie 2023, de la ora 19.00, în Sala „Henri Coandă” de la Palatul Culturii, la o nouă întâlnire cu violonistul Alexandru Tomescu, însoțit de vioara Stradivarius Elder-Voicu și acompaniat de pianista Adela Liculescu.

„In the Mood for Love” este tema din 2023 a Turneului Internațional Stradivarius, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, care se desfășoară în perioada 20 iunie – 9 iulie 2023 și cuprinde 17 concerte, în 17 localități urbane și rurale din România.

O invitație la meditație, reflecție și iubire, o conexiune în armonie de sunete între vioară și pian, concertul „In the Mood for Love”  reunește compoziții din perioada romantismului târziu, exprimate prin lucrări de Jules Massenet cu „Meditație” din Opera „Thais”, Fritz Kreisler – „Liebesleid”, Fritz Kreisler – „Liebesfreud”, Edward Elgar – „Salut d’ amour”, Camille Saint-Saëns – „Introducere și Rondo Capriccioso”, Cesar Franck – „Sonata în La Major” și câteva surprize.

Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. Turneul Internațional Stradivarius este dedicat și în acest an unei cauze de interes public, prin mesajul #ConectațilaFapteBune – Bursa „Adrian Tomescu”, organizatorii propunând publicului să se implice prin donații și să vină, astfel, în sprijinul tinerilor artiști.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.