Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Talentata târgujiancă Oana Marinescu a lansat o nouă melodie alături de celebrul rapper F. Charm. Melodia „Adevăratele probleme” vorbește despre oamenii care au avut neșansa de a avea o viață în scaunul cu rotile, fiind orbi sau încercați de alte dificultăți, în timp ce oamenii care duc o viață normală nu apreciază ceea ce au. 

Oana Marinescu este vocea feminină din această melodie care te atinge la suflet. Tânăra este originară din Târgu Jiu și locuiește în București, aceasta fiind în domeniul muzical de la vârsta de cinci ani, iar la 16 ani făcea parte, deja, dintr-o trupă muzicală. Aceasta a studiat și actoria, însă vocea sa este cea care i-a adus zeci de premii și diplome la diferite festivaluri din România. Aceasta are și un album de debut începând din aceasta toamnă, tânăra alegând să îl intituleze „Poem”.

F.Charm, pe numele real Bogdan Florin Vlăsceanu, activează pe piața muzicală de peste un deceniu, însă în anul 2010 a decis să își schimbe stilul. A lansat numeroase hit-uri în ultima perioadă, cele mai multe vorbind despre problemele societății, din cuplu, dar și despre alte aspecte negative din viața de zi cu zi.  F.Charm este, de asemenea, un producător prolific, el realizând melodii pentru numeroși artiști români, printre care se numără: Alessia – “Boro Na Sou Po”, “Find Me (ale, ale)”, Delia – “Dale”, “Wuella Wuella”, “Africana”. De asemenea, F. Charm a lucrat cu multi alți cântăreți de muzică ușoară: Xonia – “Why”, “Copacabana”, “Take my breath away”, Sonny Flame – “African Sun”, Lora – “Find me”, Diedra – “Cherry Lips”, “I came to collect ya”, Miss Mary – Rollin’.

Ascultă aici noul videoclip:

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.