Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La Sala Radio din Capitală, duminică, 20 noiembrie, de la ora 17.00, va avea loc un important concert de muzică populară susținut de Orchestra de Muzică Populară Radio, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraș. Concertul este dedicat  unei reprezentante de frunte a Gorjului, Victorița Lăcătușu!

maxresdefault

Sub titlul „DRAG MI-E SĂ TRĂIESC”, Victorița Lăcătușu propune spectatorilor o frumoasă călătorie pe plaiuri oltenești, alături de invitații săi speciali: Petrică Mîțu Stoian, Maria Loga, Cornel Borza, Mariana Ionescu Căpitănescu, Niculina Stoican, Constantin Măgureanu, Cornelia și Lupu Rednic, Andreea Voica, Gelu Voicu, Ion Drăgan, Valentin Sanfira, Ileana Lăceanu, Maria Beatrice Băndoiu, Marian Medregoniu, Grigore Gherman, Alina Lăcătușu, Alexandra Bleaje, TARAFUL din Gorj. Evenimentul va fi prezentat de Georgel Nucă.

Concertul este „marca” Radio România, având drept coproducător Televiziunea FAVORIT. Partenerii media sunt: Radio Antena Satelor, Radio Romania Actualități.

Organizatorii au anunțat că biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărturești, Humanitas, în benzinăriile OMV și la casa de bilete a Sălii Radio.maxresdefault-1

 

Angajată a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, Victorița Lăcătușu a participat la nenumărate spectacole și turnee, atât în țară, cât și în străinătate, fiind o adevărată mesageră a cântecului gorjenesc.

Este o prezență constantă la emisiunile de folclor de la Radio România, Radio România Internațional, cât și la posturile teritoriale şi locale de radio. Victoriţa Lăcătuşu a realizat înregistrări în studiourile Radiodifuziunii Române și a cântat în spectacole alături de artiști consacrați.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.