Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și Club Rotary Râmnicu Vâlcea organizează, în parteneriat cu Asociația Rotary Club Râmicu Vâlcea-Cozia, cu Asociația Rotarienilor (Clubul Rotary Râmnic), cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, cu Liceul de Artă „Victor Giuleanu” și cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, a IV-a ediție a concursului de pictură pentru copii „Râmnicul meu”.

Sâmbătă, 11 mai, la ora 11ꓽ00, în Galeriile Cozia Pasaj, va avea loc vernisajul expoziției aferente concursului, realizată cu susținerea sponsorilorꓽ Nordexim, Flamicom, Boromir și Fundația Comunitară Vâlcea.

Tot sâmbătă, 11 mai, la ora 13ꓽ00, în Galeria Artex, va fi vernisată și expoziția „Fir cu fire” a artistelor Smaranda Moldovan și Theodora Scurtu, organizată de Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu Universitatea de Vest Timișoara și cu Uniunea Artiștilor Plastici din România. Expoziția este curatoriată de Eleonora Scarlat, iar cuvântul de deschidere va fi rostit de criticul de artă Luiza Barcan și de Gheorghe Dican.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.