Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 13-14 noiembrie Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a organziat, cu sprijinul Consului General al României la Zajecar, Republica Serbia, o acțiune de promovare a ofertei educaționale a universității în mai multe licee din Valea Timocului. Această campanie de promovare s-a desfășurat în cadrul proeictului „Etnici români la UCB – Școala internațională Constantin Brâncuși 2018”, proiect cofinanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

„Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat cu sprijinul Consulului General al României de la Zajecar, Republica Serbia, domnul Olyver Marius Diloff, în perioada 13–14 noiembrie 2018, o acțiune de promovare a ofertei educaționale a universității în mai multe licee din Valea Timocului. Cu această ocazie, au fost vizitate trei licee din localitatea Zajecar: Liceul Tehnic, Liceul Economic si Liceul de Medicina din Zajecar, precum si două licee din localitatea Kladovo: Liceul Economic din Liceul Tehnic. Delegația Universității a fost condusă de prof. univ. dr. Liviu-Marius Cîrțînă, prorector al UCB Târgu-Jiu, din delegație făcând parte și doi studenți etnci români din Serbia care studiază la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Scopul vizitei a fost acela de promovare a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu peste hotare și a ofertei sale educaționale pentru atragerea tinerilor din Serbia la UCB Târgu-Jiu. Din cele declarate de liderii comunităților românești din Serbia de Răsărit comunitatea românilor din Serbia de Est însumează peste 200.000 de persoane în prezent.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al Universității „Constantin Brâncusi”.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.