Universitatea „Constantin Brâncuşi”, în căutare de studenți în Republica Moldova

Universitatea „Constantin Brâncuşi”, în căutare de studenți în Republica Moldova

- in Slider, Ştiri locale
0
9 vizualizari

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a organizat, în perioada 23 – 24 octombrie, o campanie de promovare a ofertei educaționale în Republica Moldova.

Delegația Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, care s-a deplasat în Moldova, a fost formată din: prof univ. dr. Liviu-Marius Cîrțînă, prorector al U.C.B Târgu-Jiu, conf. univ. dr. Ina Tomescu, ș.l.dr.ing. Alin Stăncioiu, și studenți ai Universității „Constantin Brâncuși: Emilia Braghiși, Andrei Focșa și Mihai Mesrop.

Acțiune susținută de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

Ștefania Haidău, purtător de cuvânt al Universității „Constantin Brâncuși“ a precizat că acțiunea se derulează în cadrul unui proiect susținut de  Ministerul pentru Românii de Pretutindeni: „Scopul vizitei a fost acela de promovare a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu peste hotare și a ofertei sale educaționale, consolidarea imaginii acesteia pe plan international. Campania de promovare a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu se derulează în cadrul proiectului „Etnici români –studenți la UCB”, proiect ce este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, programul de finanțare Educație – «Nicolae Iorga».

Purtător de cuvânt:

Haidău Stefania

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.