Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Bogdan Predonu, un tânăr de 24 de ani, din comuna Alunu, județul Vâlcea are nevoie de ajutorul nostru, după ce a fost depistat cu o tumoare pe creier, în urmă cu aproximativ o lună de zile. Tânărul are nevoie de 61 de mii de euro, pentru a se putea opera în Germania.

Până acum s-au strâns aproximativ 40 de mii euro, după ce mai mulți prieteni de-ai tânărului s-au mobilizat, pentru a-l ajuta cu programarea la clinica din Hannover. Răzvan Predonu, tatăl tânărului din Alunu, a precizat că vestea primită a fost cumplită:

„Vreau să le mulțumesc celor care au donat până în prezent ca fiul meu să poată ajunge în Germania, la această clinică. Fără ajutorul oamenilor nu putem face nimic, deoarece această sumă, de 61 de mii de euro, este o sumă foarte mare pentru noi. A fost un moment cumplit, am ajuns să nu mai văd bine, de stres, dar am speranța și credința în Dumnezeu că totul se va rezolva.”

Și reprezentanții administrației publice locale din Alunu sunt alături de tânărul Bogdan Predonu, iar cei care vor să-l ajute pot merge la sediul primăriei din Alunu.

„Bogdan este un băiat cuminte, cu mult bun simț. În aceste momente dificile pentru el suntem alături de el, iar la sediul primăriei îi așteptăm pe toți cei care vor să-l ajute.”, a precizat Cristi Birăruți, primarul localității Alunu.

În momentul de față Bogdan urmează procedurile medicale necesare, cu perfuzii, iar săptămâna aceasta ar urma să plece în Germania, doar în cazul în care suma necesară o să fie strânsă.

Toți cei care vreți să-l ajutați pe Bogdan Predonu o puteți face folosind următoarele conturi:

CONT LEI,  Titular: BOGDAN PREDONU, IBAN: RO97RZBR0000060022529322, Valuta: Lei, Nume banca: Raiffeisen Bank Cod swift: RZBRROBU

CONT EURO, Titular: BOGDAN PREDONU, IBAN: RO05RZBR0000060022529329, Valuta: EUR
Nume banca: Raiffeisen Bank, Cod swift: RZBRROBU

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.