Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Mario Niculescu, unul dintre cei mai valoroși tineri artiști gorjeni, a primit un cadou surpriză de ziua sa de naștere. Mario s-a născut în aceeași zi cu poetul nepereche Mihai Eminescu.

Părinții lui Mario i-au făcut cadou, la împlinirea vârstei de 12 ani, o chitară legendară, MARTIN D-16GT, aceeași marcă de instrument la care au cântat o serie de legende ale muzicii rock: „Un mixer special de LIVE pentru voce și nu numai… și o chitara foarte, foarte valoroasă și specială: MARTIN D-16GT, made in U.S.A. (o chitara folosită de nume mari ale muzicii: Elvis Presley, Paul McCartney, Eric Clapton și mulți, mulți alții ) și care sperăm să-i fie de ajutor în împlinirea visurilor pe linie muzicală“, a postat pe Facebook Sorin Niculescu, tatăl micului cântăreț.

A câștigat șase trofee la festivaluri naționale

Mario Niculescu a câștigat, anul trecut, trofeul Festivalului Internațional de Muzică „Angel Voice” de la Belgrad, și, drept răsplată, organizatorii festivalului l-au ales să facă parte din juriul ediției din acest an. Mario a câștigat zeci de premii la festivaluri naționale și internaționale. Micul artist a câștigat șase mari trofee de festivaluri naționale, unul dintre ele fiind obținut în duet cu Ariana Rodocan, alături de care a câștigat și proba duet de la Festivalul Internațional de Muzică „Angel Voice”. Mario a câștigat, anul trecut, premiul I la Festivalul de folk „Poarta Sărutului“ de la Târgu Jiu.

Cântă la pian și tobe

Mario este elev în clasa a VII-a la Școala Generală „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu. El știe cânte la chitară, la pian și la tobe, dar și cu vocea. Mario se pregătește în cadrul Palatului Copiilor din Pitești cu o soprană apreciată. Acesta a compus până acum șapte melodii. El vrea să continue să cânte ambele genuri muzicale: „Sunt atras atât de muzica folk, cât și de muzica ușoară. Pot să fac lucruri frumoase în ambele genuri”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.