Un spectacol despre corupție, „Social Acceptabil” se joacă pe scena de la „Elvira Godeanu”

Un spectacol despre corupție, „Social Acceptabil” se joacă pe scena de la „Elvira Godeanu”

- in Evenimente, Slider, Teatru
0
823 vizualizari

Miercuri, 10 octombrie,  începând cu ora 19:00, echipa Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu vă propune să urmăriți „Social Acceptabil”, un spectacol organizat de Centrul Multimedia „Studio Act”- Oradea.

Spectacolul „Social Acceptabil” are ca temă principală „corupția” din România și arată modul în care oamenii de rând aleg să interacționeze cu sistemul corupt

Din distribuția piesei de teatru fac parte actorii: Alin Stanciu, Radu Tudor, Raisa Ané și Pavel Sîrghi, iar Andi Gherghe este regizorul și dramaturgul spectacolului.

Cei care doresc să urmărească spectacolul plin de intrigă și să vadă care vor fi alegerile unor oameni simpli care se confruntă cu un sistem „bolnav”, își pot rezerva, gratuit, locuri la spectacol prin mesaj privat sau la numerele de telefon: 076 505 1178 sau 073 664 7432.

„În acest spectacolul nu tragem concluzii, nu dăm sentințe, nici măcar nu tragem un semnal de alarmă. L-am construit din cazuri reale, povestite de oameni, trăite de noi… Prezentăm fapte, așa cum sunt ele. Ne place, nu ne place, asta e România. Putem să acceptăm asta?”, precizează Andi Gherghe, dramaturg și regizor al spectacolului.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.