Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Fabian Tîlvescu, tânăr interpret de muzică populară, a participat recent la Festivalul-Concurs „Fii star în țara ta”, eveniment ce a avut loc la Vulcan, județul Hunedoara, în 20 aprilie, de unde a plecat acasă cu trofeul. Fabian declară că se aștepta la acest premiu chiar dacă a fost o concurență destul de mare.

Micul artist susține că emoțiile au fost prezente, ca întotdeauna, dar aprecierile publicului l-au ajutat să treacă cu ușurință peste orice fel de problemă și astfel a avut o prestație pe gustul juriului, care a decis să-i ofere trofeul concursului: „Festivalul-Concurs „Fii star în țara ta!” a fost bine organizat de către Antonela și Cătălin Țugulea. Mă simt foarte mulțumit că am reușit să câștig trofeul, iar aplauzele publicului sunt cele care m-au ajutat să trec peste emoțiile pe care le-am avut. Țin să le mulțumesc părinților mei pentru că mă susțin în cariera muzicală, dar și profesorilor mei: domnul Ion Drăgan, care este idolul meu, și doamna Cristina Olteanu. Totuși, vreau să le mai mulțumescu și tuturor celor care mă apreciază pentru ceea ce fac!”, declară pentru Revista Cult-ura, Tîlvescu Fabian.

Artistul cântă de la 5 ani

Fabian Tîlvescu are 12 ani, este din comuna Drăguțești, Gorj, și cântă de la 5 ani muzică populară. Talentul său a fost remarcat de părinții care l-au înscris pe micuț la Palatul Copiilor și, mai apoi, la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, unde este pregătit de cel pe care îl consideră un idol, profesorul de canto popular Ion Drăgan. A obținut multe premii în anii de când s-a apucat serios de cântat, dar este la fel de pasionat și de informatică, disciplina despre care crede că îi va fi utilă într-o carieră pe care o va avea în viitor.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.