Un fost sergent în Armata Română vine din Anglia să ofere o sută de pachete unor copii din Rovinari

Un fost sergent în Armata Română vine din Anglia să ofere o sută de pachete unor copii din Rovinari

- in Romania civila, Slider, Social
0
747 vizualizari

O sută de pachete vor fi oferite pe 5 decembrie, la Rovinari, din partea Asociației „Marius și Prietenii”. Acțiunea umanitară este menită să aducă o bucurie copiilor din medii defavorizate și aparține lui Marius Simionică, un fost sergent în Armata Română, actual tehnician servomotoare în Anglia. 

Acțiunea „Dăruiești și primești” se va desfășura la Sala de Sport din orașul Rovinari, în intervalul orar 16:30-18:30, fiind prezent și inițiatorul acestui eveniment caritabil. Astfel, copilașii vor beneficia chiar în ajunul lui Moș Nicolae de dulciuri, jucării și alte obiecte care să le aducă zâmbetul pe buze.

Marius Simionică este un român care se implică în acte caritabile în toată țara. Acesta a ajutat de curând și la repatrierea unui tânăr rovinărean decedat peste hotare. Mai mult, Simionică fost prezent anterior în Gorj pentru a ajuta câțiva copii din satul Văcarea, comuna Dănești, să aibă o sursă de încălzire în această iarnă și a ajutat și la renovarea unui apartament din orașul Rovinari.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.