Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pentru mulți copii din județul Gorj, Moș Crăciun nu înseamnă atâta bucurie câtă ar trebui, așa că un tânăr inimos din Târgu-Jiu a inițiat o acțiune menită să aducă multă fericire în sufletele celor micuți și triști! „Christmas box-Un Crăciun mai bun pentru copiii triști!” a fost denumită acțiunea ce are ca scop adunarea cât mai multor daruri pentru micuți ce provin din familii cu probleme financiare de pe raza județului Gorj. 

craciun

Inițiativa îi aparține lui Radu Miruță, un târgujian cu suflet mare. Acesta a creat și o pagină a evenimentului pe rețeaua de socializare Facebook, aici arătându-se dornici să participe foarte multe persoane. Deja, câteva cutii de cadouri frumos împachetate au și fost aduse de elevii de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, căror inițiatorul le-a mulțumit.

„Au sosit o parte din cutii… mulțumim celor care au trimis, în special elevilor de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și în mod explicit dnei. prof. Cristina Goanţă care, pe lângă programa școlară predată într-un mod excepțional, îi învață pe elevi adevărate lucruri de viață! Sperăm să se mobilizeze mai multă lume în perioada următoare, astfel încât numărul copiilor care vor zâmbi să fie mai mare. Nu uitați să menționați pe cutie (de orice dimensiune, nu neapărat de pantofi) vârsta copilului pentru care ați pus lucrurile!”, a scris Radu Miruță.

Detalii despre acțiune sunt pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/164127087387086/permalink/169140360219092/

craciun-mai-bun

„Pentru mulți dintre noi, Crăciunul înseamnă reuniunea familiei, masă bogată, obiceiuri relaxante, bucuria de a dărui și de a primi. Pentru mulți copii însă, și mă refer la ei fiindcă sunt singurii care nu au putut decide cu nimic pentru situația în care se află, înseamnă o altă zi lipsită de mângâieri, de grijă părintească și de constantă amărăciune. Astfel, vă rog pe cei care doriți și puteți, puneți într-o cutie de dimensiunea celei de pantofi sau de alte dimensiuni câteva lucruri care credeți că ar bucura un copil de Crăciun!”, spun inițiatorii.

Nu este complicat să aduci bucurie în sufletul unui copil trist! Trebuie doar să vă doriți asta!

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.