Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Trupa formată din doi tineri, „Țapinarii”, ajunge pentru prima dată la Târgu Jiu. Aceștia vor susține un concert folk alternativ fără influențe la Guitar Pub, sâmbătă, 3 noiembrie.

Trupa „Țapinarii”, ai cărei componenți sunt Cosmin Covei și Adrian Tănase, a luat ființă în anul 2001, lansând pe piața muzicală un videoclip controversat al piesei „Sunt fericit”. Pe lângă versurile ingenioase ale pieselor compuse de artiști, aceștia mai sunt cunoscuți și pentru ineditul turneu național „Anti Valentine’s Day”. Pe scenă, Țapinarii abordează stilul „teatru la chitară”, ambii componenți ai trupei fiind pasionați de teatru.

„Cosmin Covei făcuse un filmuleț-portret, avându-l ca protagonist pe piticul stripper din „The office”.  Apoi a fost compusă și piesa „Sunt fericit”, iar filmulețul s-a transformat în videoclip muzical.

A urmat videoclipul piesei „Unde ești”, cu o fată supraponderală care cade de pe bloc, iar lansarea primului album a avut loc pe 17 octombrie 2001 în Green Hours, unde a participat și piticul Marcel Ungureanu, care a oferit și un număr scurt de striptease. Au mai urmat concerte și, în noiembrie 2002, s-a lansat albumul „Idei Preconcepute”‘.

În toamna lui 2003, a apărut și cel mai nou clip al trupei Țapinarii pentru piesa „Embargo pe creier”, de pe albumul „Utopia”. Clipul a fost preluat după filmul de licență al lui Cătălin Saizescu: „Zâmbiți, vă rog, că e gratis”, cu Ernest Maftei în rolul principal.”, potrivit metropotam.ro.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.