Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Elevii Adelina Tomulescu, Carlos Borș și Maria Cantoriu, din orașul Rovinari, au participat zilele trecute la Festivalul- Concurs Internațional „Muzica pentru toți” din Baia Mare. Cei trei talentați elevi s-au întors câștigători de la ediția a VII-a a Festivalului Internațional din Baia Mare. Maria Cantoriu, în vârstă de 10 ani, a câștigat trofeul festivalului, la Secțiunea Canto Popular. Cei trei talentați copii sunt pregătiți de solista Emilia Drăgotoiu Nanu.

carlos si adelina rovinari 25_white_abstractxx festival baia mare2

Cei trei adolescenți talentați nu își dezamăgesc profesorul și nici părinții, care îi susțin necondiționat! La concursurile sau festivalurile la care au participat, cei trei au reușit mereu să obțină premii importante. La fel s-a întâmplat și de data aceasta, la Baia Mare, unde Adelina Tomulescu, Carlos Borș și Maria Cantoriu au participat la Festivalul -Concurs Internațional „Muzica pentru toți”, ediția a VII-a. Talentata Maria Cantoriu a obținut trofeul Festivalului la Secțiunea Canto Popular/Muzică Populară. A fost cea mai bună dintre toți participanții la această secțiune și a primit felicitările sincere ale membrilor juriului și ale colegilor. Adelina Tomulescu a obținut premiul I la Secțiunea Muzică Populară, categoria sa de vârstă *(clasele IX-XII), iar Carlos Borș s-a clasat pe locul I la categoria V-VIII. „A fost foarte frumos, concurență foarte mare mai ales la categoria mea, clasele IX-XII. Au fost foarte multe concurente bune care erau numai din Baia Mare. Mi-a plăcut foarte mult, a fost o experiență frumoasă și de neuitat. Am luat locul I la categoria mea, cu un punctaj de 9, 68. Sunt fericită ca de fiecare dată pentru premiile obținute și asta mă ambiționează să muncesc mult mai mult”, a spus interpreta Adelina Tomulescu. Profesorul Emilia Drăgotoiu Nanu și-a felicitat elevii talentați și s-a declarat fericită pentru că cei trei au fost cei mai buni dintre participanții la Secțiunea Muzică Populară!
adelina s maria si carlos festival baia mare 1 maria cantoriu gorj

Festivalul – Concurs de Interpretare Vocală  – „MUZICA PENTRU TOŢI”  este destinat elevilor care posedă voci deosebite şi fac eforturi pentru a-şi perfecţiona stilul, tehnica şi interpretarea vocală, indiferent dacă studiază sau nu în cadrul unei şcoli sau liceu de muzică. Scopul acestui concurs şcolar este stimularea şi dezvoltarea creativităţii şi a competenţelor vocale tehnice şi interpretative; de asemenea se urmăreşte educarea elevilor în spiritul depistării,alegerii repertoriului, interpretării şi promovării valorilor autentice şi reale atât din muzica populară  cât şi din muzica clasică şi cea uşoară.

adelina tomulescu rov carlos k festival baia mare 1

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.