Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Academia de tenis Florin Mergea organizează miercuri, 15 iunie, începând cu ora 18:00, un eveniment caritabil, în sprijinul lui David, un tânăr de 15 ani care are nevoie de ajutorul nostru. David este elev la Colegiul național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu și comunitatea iubitorilor de tenis îi este alături în lupta pe care o duce. David a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing (formă de cancer osos).

„Vom organiza un concurs pentru toți amatorii de tenis din Gorj, iar câștigătorii vor primi cadou o ora de antrenament la Academia de tenis Florin Mergea cu echipa noastră tehnică. De asemenea, la eveniment vom avea un meci demonstrativ și o licitație pentru echipamente sportive cu semnături ale unor campioni deosebiți: rachetă cu autograful lui Florin Mergea, medaliat cu argint la Rio 2016; tricou cu semnătura campioanei olimpice la simplu feminin la Rio 2016, Monica Puig; manșete semnate de Ilie Năstase; diverse materiale cu autografe de la Andrei Pavel, Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ana Bogdan, Irina Begu, Andrei Pițian”, a precizat Florin Mergea.

Va fi organizată si o mică zonă food & drink și produse natural din lavandă cu suportul partenerilor: Cofetaria Mithrandir, Cofetaria Vîlceanu, Restaurant pensiune Casa Vera, Lavandinne.

Toate sumele obținute din taxele de participare la concurs, vânzarea la licitație a echipamentelor sportive, vânzarea produselor alimentare și din lavandă vor fi donate lui David.

Putem să-l susținem și noi pe David să revină la o viață normală, donând orice sumă în contul:IBAN: RO75INGB0000999911863631, Titular cont: Loredana Larisa Brânzan, SWIFT: INGBROBU, BIC: INGB .

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.