Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Târgujienii sunt așteptați la o nouă premieră duminică, 30 octombrie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Piesa „Teatrul Măștilor”,  ce urmează să fie pusă în scenă, este regizată de italianul , care alături de actorii teatrului din Târgu Jiu, își propune să realizeze un experiment teatral ce aduce în prim plan mult îndrăgita Commedia dell’ Arte.

„O premieră interesantă, pentru care încă se muncește de zor. Este o provocare pentru noi toți, atât pentru actorii de pe scenă, dar și pentru cel care a acceptat să lucreze cu noi, fiind vorba despre , un renumit regizor din Italia. Chiar vreau să-i mulțumesc că a acceptat această provocare, mai ales că a fost vorba despre un timp foarte scurt de a pune in scenă această piesă de teatru”, a precizat Cosmin Brehuță, managerul teatrului din Târgu Jiu.

„La cât mai multe râsete…”

Este un spectacol menit să stârnească hohote de râs: „Într-o zi , într-o mică piațetă, care simbolizează toate piețele publice din lume, sosește o extraordinară, binevenită, binecuvântată, trupă de comici. Vor fi reconstituite, astfel, istoria, virtuțile și viciile măștilor” a precizat regizorul .

„Mă simt în afara zonei de confort. Commedia dell’ Arte reprezintă un stil fundamental teatral, din păcate, nu foarte practicat în România. Este ceva nou pentru mine și pentru unii colegi din spectacol și ne simțim norocoși că putem lucra lângă un om de mare calibru. Totodată, procesul a fost unul greu și scurt. Plăcut, în cea mai mare parte, pentru că a fost o descoperire pentru toți, o joacă. Nu la fel de ușoară, pentru că nu ne-am simțit în elementul nostru, dar ne-am bucurat indiferent de timpul pe care l-am avut la dispoziție. Vă așteptăm alături de noi, la cât mai multe râsete…”, a afirmat actorul Mihai Rădulea.

Din distribuția piesei fac parte actorii Mihai Rădulea, Radu Constantin Tudosie, Ana Negrescu, Adrian Șerban, Mădălina Ciobănuc.
Prețul unui bilet este de 20 de lei și se pot achiziționa de la Agenția Teatrului sau online pe https://www.tomtix.ro/9903.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.