Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teatrul Ion Creangă din București își reia activitatea cu speranță, dar și cu noi perspective. Din 3 septembrie cei mici și cei mari sunt așteptați la teatru, la Sala Mică, cu spectacole pentru piticii cu vârste cuprinse între 0 și 6 ani, dar și la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, cel are găzduiește spectacolele Teatrului Ion Creangă pentru copiii cu vârsta peste 6 ani.

„În noua stagiune vom continua să oferim publicului tânăr și foarte tânăr cele mai frumoase spectacole, de un înalt nivel artistic, dar și programe artistice complementare, cu valențe educative. În acest sens, pe data de 3 septembrie îl vom revedea pe cel mai iubit și zgloboiu cocoș, în spectacolul „Punguța cu doi bani”, dar vom (re)descoperi și lumea comună dintre magie și ghicitori în „Magia ghicitorilor”.

Duminică, pe 4 septembrie, „Cei trei purceluși” vor învăța o lecție pe care cu toții trebuie să o știm, iar pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, Jack va porni într-o călătorie extraordinară și plină de peripeții auzite și văzute doar în povestea „Jack și vrejul de fasole”.

Toată luna septembrie se anunță o avalanșă de super-spectacole cu eroii preferați, dar și cu personaje de la care cei mici și mari vor învăța să viseze frumos și să înfrunte orice rău.” au precizat reprezentanții teatrului.

Pentru publicul foarte tânăr Teatrul Ion Creangă a pregătit o serie de suprize
Pentru publicul nostru foarte tânăr (1-4 ani) avem o surpriză cu emoții. Peisajul tomnatic se conturează din fire și gheme de ață odată cu premiera spectacolului „Povești cu fire”.

Pornind de la ideea că lumea întreagă este un ghem de lână uriaș, iar toți oamenii sunt legați unul de altul printr-un fir invizibil, călătorind prin spațiu și timp, veți descoperi cât de legați suntem unii de alții, dar mai ales față de natură și lucrurile care ne înconjoară.

Avanpremiera spectacolului are loc pe 7 septembrie, iar premiera pe 8 septembrie, de la ora 18:00, la Sala Mică.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.