Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

50 de adolescenți din 24 de localități din țară și-au înscris piesele într-un act la cea de-a VIII-a ediție a Concursului NEW DRAMA. Textele trimise vor fi jurizate de profesioniști din domeniul teatrului, iar în urma evaluării lor, șase dintre acestea vor ajunge în etapa finală a proiectului. Ulterior, textul desemnat câștigător va fi pus în scenă la Teatrul EXCELSIOR în stagiunea următoare (2022 – 2023).

Pentru al cincilea an consecutiv, Teatrul EXCELSIOR le adresează părinților de adolescenți provocarea de a juriza piesele înscrise la NEW DRAMA – urmărind astfel să stimuleze dialogul autentic între generații și să pună în lumină orizontul preocupărilor specifice tinerilor aflați la vârsta adolescenței.

Cei care doresc să facă parte din Juriul părinților trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– să fie părinți de adolescenți;

– să nu fie părinții unui participant la Concursul NEW DRAMA 2022;

– să nu fie angajați sau colaboratori ai Teatrului Excelsior;

– să semneze un contract de confidențialitate.

Cei interesați se pot înscrie trimițând un e-mail pe adresa [email protected] până la data de 31 mai a.c. Ulterior, ei vor primi textele (fără a le fi dezvăluită identitatea concurenților), iar după lecturarea acestora, vor trebui ca până la data de 14 iunie a.c. să desemneze cele mai bune zece piese înscrise în concurs.

Cele șase piese finaliste vor fi desemnate strict pe baza evaluării acestora de către Juriul de specialitate, independent de opțiunile exprimate de membrii Juriului de părinți. Cele șase texte din etapa finală vor fi anunțate marți, 15 iunie 2021.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.