Târgujianca Elvira Bolovan, cea mai frumoasă româncă! Adolescenta este un exemplu pentru generația sa

Târgujianca Elvira Bolovan, cea mai frumoasă româncă! Adolescenta este un exemplu pentru generația sa

- in Reportaj, Romania civila, Slider
1
61 vizualizari

Gorjul a dat României cea mai frumoasă fată! Târgujianca Elvira Bolovan, în vârstă de doar 17 ani, a obținut titlul Miss România 2017, este din Târgu Jiu, are 17 ani și este elevă a Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti” București. A studiat de mică vioara și pianul, iar de la 10 ani este și solist vocal. Îi place muzica ușoară dar visul ei este să devină solistă de operă pentru că dorește să cânte pe marile scene ale lumii. „Ascult muzică în fiecare zi, câteva ore, vizitez locuri noi, când am posibilitatea de a călători în țară sau în afara țării, îmi place să merg la spectacole de operă și de muzică ușoară”, spune Miss România 2017. Adolescenta este un exemplu pentru toți tinerii din România!

Elvira Bolovan este frumoasă, dar mai presus de frumusețe, adolescenta este apreciată pentru inteligența sa, felul de a se comporta și bunătatea de care dă mereu dovadă. Despre ea, Elvira Bolovan, Miss România 2017, spune că este și va fi mereu perfecționistă. Își dorește să ajungă o cunoscută cântăreață de operă: „Sunt o persoană perfecționistă, întotdeauna găsesc ceva de îmbunătățit în ceea ce mă privește. Sunt apreciată în societate pentru reușitele, comportamentul și educația mea și sunt dată ca exemplu. Fiind sociabilă, încerc să îmi fac prieteni cât mai repede. Anturajul pe care mi-l doresc este unul în care să existe oameni serioși, cultivați și educați, cu care să am ceva în comun. Îmi doresc să termin liceul și să obțin o medie bună, să fiu admisă la Universitatea Națională de Muzică, secția canto clasic și să ajung solistă de operă. Îmi doresc să fiu un model de inspirație pentru alții. Peste 10 ani mă văd absolventă de Conservator, angajată la Operă, împlinită pe plan personal.  Lucrul cel mai de preț pe care l-aș putea avea și nu aș renunța sub nicio formă este prietenia”, a mai spus Miss România 2017.

La Târgu-Jiu, Elvira Bolovan a studiat opt ani la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”. Și aici a fost foarte apreciată, profesorii amintindu-și mereu cu drag de ea. Adolescenta își amintește și ea cu drag de meleagurile natale și de toți cei care i-au îndrumat pașii în muzică și artă. Elvira Bolovan mai spune că detestă minciuna, vulgaritatea și egoismul: „Elementele pe baza cărora îmi selectez prietenii sunt: educația, cultura și modul de a gândi. Primele trei calități pe care le apreciez la cineva sunt: integritatea, modestia și inteligența. Există și chestiuni pe care le detest cum ar fi: minciuna, vulgaritatea și egoismul. (…) Este o mare diferență între un om cu școală și unul fără școală. Absolvenții unei facultăți pot să își găsească un loc de muncă mai bine plătit, vor lucra cu oameni educați, cultivați și vor fi respectați”, a spus Elvira Bolovan.

1 Comment

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.