Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 

Trei turnee internaționale de tenis de câmp, ITF Women’s Circuit, se vor desfășura în municipiul Târgu Jiu, în perioada 14 iulie – 6 august. Competițiile fac parte din turneele „Futures” ce compun Circuitul Internațional al României – FRT Pro Circuit – sub egida Federației Internaționale de Tenis (ITF) și a Federației Române de Tenis (FRT).

Competițiile organizate la Târgu Jiu sunt dotate cu premii în valoare totală de 45.000 de dolari, fiecare câștigătoare a trofeului primind și 12 puncte WTA.

Primul turneu, dotat cu Trofeul Hotel YMY, se va desfăşura în perioada 14-23 iulie, al doilea în perioada 21-30 iulie, dotat cu Trofeul Municipiului Târgu Jiu, iar ultimul se va desfăşura intre 28 iulie-6 august.

Anul acesta Consiliul Local şi Primăria Municipiului Târgu Jiu sprijină desfăşurarea acestor competiţii şi promite susţinerea organizarii acestora şi pe viitor în oraşul nostru. Municipiul Târgu Jiu se menține, astfel, și în 2017 între orașele din România care pot găzdui turnee internaţionale din cadrul FRT Pro Circuit. Competițiile se desfășoară pe terenuri outdoor, cu zgură, în cadrul Bazei Sportive Elite Club din Târgu Jiu, fiind al treilea an când se organizează competiții de această anvergură în orașul nostru. Turneele sunt organizate de Asociația Sportivă Tenis „Club Elite”, în parteneriat cu Federația Română de Tenis şi Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu.

Tenismene din toată lumea, la Târgu Jiu

La turneele de la Târgu Jiu vor participa sportive din Argentina, Moldova, Franța, Germania, Japonia, Israel, Venezuela, Italia, Spania, Turcia, Brazilia, Ukraina, China, Elveția, India, Canada, Ungaria, Belarus, Azerbaijan, Serbia, Olanda, Statele Unite ale Americii, Anglia.

Meciurile vor fi arbitrate de 5 arbitri FRT, coordonați de arbitrul principal Andrei Bardan, arbitru cu badge internațional.

ITF Women’s Circuit constă în peste 500 de turnee organizate în 65 de țări, printre care și România, având șase nivele de premiere, de la 15.000 la 100.000 de dolari. La aceste turnee participă jucătoare profesioniste, care primesc din partea ITF și WTA puncte recunoscute în clasamentele internaționale.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.