Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Un târg inedit cu produse tradiționale va fi deschis în zilele premergătoare Crăciunului la Muzeul Județean de Istorie. Acțiunea va fi organizată în colaborare cu asociaţia „Kalelarga“.

mester (56)
Târgul dedicat exclusiv produselor tradiţionale, realizate de meşteri populari din Gorj, se va desfășura în premieră. Evenimentul va avea loc în perioada 23-24 decembrie. La târg nu vor fi acceptați decât meșterii populari. Vizitatorii vor achita o taxă de intrare, iar banii vor fi folosiți într-un scop caritabil. De asemenea, produsele expuse de meșteri vor putea fi cumpărate. „Va avea loc un eveniment inedit, în parteneriat cu o asociaţie din Bucureşti. Este o premieră la Muzeul Judeţean. În perioada respectivă se va desfăşura un târg de Crăciun de cadouri, realizate de meşteri locali, conferinţe şi întâlniri pe teme specifice sărbătorilor. Este prima dată când instituţia se implică în organizarea unui târg tematic de Crăciun“, a declarat Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Județean Gorj.

Va fi organizată și o tombolă

În cadrul Târgului de Crăciun vor avea loc și ateliere de lucru, în cadrul cărora aceștia vor realiza la fața locului anumite produse tradiționale. „Vor fi expoziţii, ateliere de lucru cu meşteri populari din judeţ şi cu o tombolă. Banii colectaţi vor fi daţi în scop caritabil. Nu s-a stabilit cât vor plăti vizitatorii. Oricum, biletul nu va costa mai mult de zece lei”, a mai spus Dumitru Hortopan.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.