Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Zeci de apicultori din țară, dar și firme de profil vor veni la Târgu-Jiu, la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a participa la Târgul Apicol din Piața Prefecturii. Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv în care se organizează evenimentul mult așteptat de apicultori.

 

Stupina BIA, Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj, ACA Gorj și Asociația APIS Oltenia Craiova sunt organizatorii Târgului Apicol de la Târgu Jiu. La cea de a patra ediție a Târgului Apicol de la Târgu Jiu vor participa  peste 60 de apicultori, dar și reprezentanți ai unor firme din domeniul apiculturii.

Participanții sunt din mai multe județe ale României, unii dintre ei venind și-n anii trecuți la târg. Târgul Apicol va avea loc  în zilele de 11 și 12 februarie. Adrian Cernițoiu, președintele Asociației Crescătorilor de Albine, filiala Gorj, a declarat că târgul le dă posibilitatea apicultorilor să schimbe idei și să afle care sunt noutățile în domeniu.

„Asociația Crescătorilor de Albine, cu sprijinul autorităților locale, a organizat anual Târgul Apicol de la Târgu Jiu. Acest târg oferă posibilitatea apicultorilor să se întâlnească, să își prezinte noutățile. Astfel, apicultorii gorjeni nu mai sunt nevoiți să plece din județ ca să participe la alte târguri de gen. Acest târg va avea loc în centrul municipiului. Aproximativ 60 de firme și apicultori vor participa. Firmele își vor prezenta produsele în cadrul acestui târg”, a spus Adrian Cernițoiu. Deschiderea oficială a Târgului Apicol va avea loc în Sala C a Prefecturii Gorj și va fi urmată de o dezbatere pe teme apicole.

targ dpi Afis-targ-TgJ1-300x225

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.