Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

lautariMuzica tradițională din județul Gorj va răsuna la Muzeul Țăranului Român vineri, 23 septembrie. Taraful Gorjului oferă în București un recital excepțional cu ocazia manifestărilor dedicate„Zilelor Muzeului Național al Țăranului Român”.
„Această zi este gândită de organizatori ca un omagiu adus lui Constantin Brâncuși, dar și ca gest de sensibilizare a vizitatorilor și iubitorilor muzeului în ceea ce privește subscripția publică pentru achiziționarea «Cumințeniei Pământului». În programul zilei figurează o expoziție cu obiecte din județului nostru aparținând patrimoniului MȚR și concertul susținut de Taraful Gorjului compus din Cristi Geagu Cătăroiu, Magdalena Cidoiu, Gabriela Enoiu-Muscurici, Vasile Pițigoi, Florian Enoiu, Aurel Muscurici și Nicolae Cidoiu, care va incepe la ora 19:00. Mulțumesc Consiliului Județean Gorj și Școlii Populare de Artă pentru sprijinul adordat în vederea deplasării artiștilor gorjeni la eveniment”, a precizat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu.
Taraful Gorjului este unul dintre cele mai renumite din țară, artiștii concertând, de-a lungul anilor, pe marile scene din România, dar și din străinătate.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.