Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Mario Niculescu, un tânăr artist din Târgu Jiu, va face parte din juriul Festivalului Internațional de Muzică „Angel Voice” de la Belgrad, ediția 2018. Mario, care va împlini vârsta de 12 ani pe data de 15 ianuarie, dar și partenera lui Ariana, în vârstă de 11 ani, tot din Târgu Jiu, au impresionat juriul festivalului de la Belgrad și s-au întors acasă cu cele mai importante trofee.

Mario Niculescu a fost declarat cel mai bun interpret al Festivalului Internațional „Angel Voice” care are loc an de an la Belgrad. Drept răsplată, organizatorii festivalului l-au ales pe Mario să facă parte din juriul ediției din acest an.

„L-am ales pe Mario să facă parte din comitetul copiilor și va face parte din juriul copiilor la ediția următoare a Festivalului «Angel Voice»”, a spus Zorika Ninkovic, fondator și director al Festivalului Internațional „Angel Voice“.

„Sper să am oportunitatea de a-i avea din nou în competiție”

Mario Niculescu și Ariana Rodocan sunt alături de 15 interpreți din 15 țări care s-au calificat în finala festivalului de la Belgrad.  Zorika Ninkovic a mai spus că cei doi tineri artiști din Târgu Jiu au calități vocale de excepție:

„Sunt mândră că au participat la festivalul nostru și după cum știți au fost în finală și au fost cei mai buni dintre cei 17 cântăreți din 15 țări diferite. A fost foarte greu să ajungă cei mai bun, iar ei au reușit. Ariana a câștigat «Grand Prix Junior» la competiția «Cel mai bun cântăreț», iar Mario a câștigat același premiu la competiția lui, dar, de asemenea, «Grand Prix» cu cel mai bun cântec. Au câștigat, de asemenea, un premiu ca duet, iar Mario este câștigătorul per total al competiției noastre. Sunt copii foarte talentați și frumoși și sper să am oportunitatea de a-i avea din nou în competiție”, a mai spus Zorika Ninkovic.

Mario cântă la chitară, pian și la tobe

Mario a început să cânte la vârsta de opt ani și jumătate. A fost atras, la început, de muzica lui Ștefan Bănică Junior.

„Mi-am dorit foarte mult o chitară pentru că eram fanul lui Ștefan Bănică Junior. În semestrul al doilea am mers la Palatul Copiilor“, spune Mario.

Copilul  a câștigat nenumărate premii. El a reușit să câștige șase trofee la festivalurile naționale. Mario este elev în clasa a VI-a la Școala Generală „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu. El a reușit să învețe să cânte la mai multe instrumente: chitară, pian și la tobe.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.