Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

12729137_1184102781617172_4179599448119840668_nAdolescenta care a fost admisă la patru universități din Regatul Unit a ales ce facultate va urma, astfel încât să aibă o carieră de succes în viitor. Elisa Roxana, absolventă a  Colegiului Național „Spiru Haret”, a fost acceptată la Cambridge Ruskin International College, iar din toamna acestui an va pleca în Marea Britanie. Tânăra fusese admisă și la universități precum University of Greenwich, London Metropolitan University, University of Bedfordshire, Middlesex University, însă pe ultima sută de metri, aceasta a fost sfătuită să își încerce norocul și la Cambridge Ruskin International College.

13816952_1294496413911141_780463840_nElisa Roxana Lică este un exemplu de ambiție și perseverență. Aceasta a știut din primii doi ani de liceu unde vrea să ajungă și a făcut tot ce i-a stat în putință să își îndeplinească visul de a studia în străinătate.

„Mereu m-am gândit că pot măcar să sper la obținerea imposibilului și mi-am încercat norocul. Mi-am zis să aplic, în cele din urmă, și la facultatea Cambridge Ruskin International College, specializarea Bsc Banking & International Finance.

Cu ajutorul fundației «Study Abroad Advising Centre» și activităților extracurriculare (proiecte, concursuri internaționale), am reușit să găsesc cea mai bună facultate, aceaste atuuri ajutându-mă să realizez toți pașii pentru a-mi îndeplini un vis ce nu credeam vreodată că voi avea șansa să-l realizez.

Adolescenților ce sunt în clasa a XI-a le recomand să se decidă la ce facultate merg și să aleagă cea mai bună variantă, dar să țină cont că acea meserie o să o practice o viață întreagă, așa că trebuie să mediteze asupra viitorului lor foarte bine. Le recomand să studieze, desigur, în străinătate deoarece sistemul de învățare este mult mai bun decât în România. El se focusează pe angajarea studenților după terminarea studiilor”, a precizat Elisa Roxana, absolventă a Colegiului Național „Spiru Haret” Târgu-Jiu.

Elisa Roxana a precizat că intenționează să părăsească definitv țara, urmând ca după finalizarea studiilor să se angajeze în Marea Britanie.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.