Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Andrei Mărgeloiu, în vârstă de 20 de ani, din Târgu-Jiu, a fost distins cu bursă de excelență de prestigioasa instituție de învățământ superior „University College London” (UCL). El a fost desemnat cel mai bun student din cadrul tuturor departamentelor Facultății de Inginerie.Bursa oferită constă în suma de 3.000 de lire sterline.

Andrei ne mărturisește că a fost foarte fericit atunci când a primit vestea privind acordarea unei burse de excelenţă, care este oferită celui mai bun student de la Facultatea de Inginerie: „În final, am fost ales drept cel mai bun student din Facultatea de Inginerie. Am fost foarte fericit când am aflat vestea“.

Andrei Mărgeloiu a participat la mai multe concursuri internaţionale de informatică, unde a reprezentat universitatea și a obținut rezultate foarte bune. „Cred ca a contat foarte mult faptul că am reprezentat facultatea la multe concursuri de specialitate pe parcursul anului. Totodată, am primit feed-back foarte bun de la tutorele personal din facultate“, ne explică Andrei.

Vrea să schimbe sistemul de înființare a unei firme în Anglia

Andrei lucrează în prezent la un program destinat sprijinirii studenţilor care vor să-şi găsească de lucru. „Acum lucrez la un nou curs de programare pentru a pregăti studenţii pentru interviul de angajare. Va fi foarte detaliat şi va descrie în detaliu cu ce trebuie să se pregătească înainte. Deja am primit feed-back foarte bun pe lecţiile care le-am finalizat până acum“, a precizat Andrei .

Studentul gorjean intenționează să ajute sistemul englez de înființare a a firmelor și obținerea avizelor, care să fie obținute online: „Vrem să transformăm modul în care se obţin avizele şi autorizaţiile, pentru ca totul să fie online“, spune Andrei.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.