Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu a lansat un curs online de programare pe o platformă internațională, la care s-au înscris, în doar o săptămână, peste 1300 de studenți din 94 de țări. Andrei Mărgeloiu a absolvit în acest an Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ și a fost înscris la o renumită universitate din Londra.

andre

Succesul rapid obținut de Andrei cu proiectul online a atras privirile firmelor de IT din Anglia. Tânărul târgujian a fost, deja, ofertat de o companie, dar Andrei a declinat propunerea pentru că dorește să se concentreze pe școală. „În urma cursului m-a contactat un IT recrutor pentru a mă angaja în Londra. Am ales să îmi continui studiile, pentru că nu pot avea un full-time job în timpul facultății“, a spus Andrei.

Cursul este frecventat de peste 1300 de studenți

Cursul lui Andrei Mărgeloiu este frecventat de peste 1300 de studenți din 94 țări și se găsește pe platforma online udemy.com. „Cursul este perfect pentru orice elev din România care studiază informatica la școală. Prin acest curs gratuit am dorit să transmit cunoștințele. În curs poți învăța despre complexitatea algoritmilor, algoritmi fundamentali, structure de date, dar și câteva metode inedite, care sunt greu de găsit altundeva. Cursul este perfect pentru orice elev din România care studiază informatica la școală. Prin acest curs gratuit am dorit să transmit cunoștințele. În curs poți învăța despre complexitatea algoritmilor, algoritmi fundamentali, structuri de date, dar și câteva metode inedite, care sunt greu de găsit altundeva“, a precizat Andrei Mărgeloiu.

Cursul a fost aprobat de o comisie de specialiști

Înainte de a fi lansat, cursul lui Andrei a fost verificat de o comisie de specialiști din cadrul platformei online. „În urmă cu un an și ceva am urmat câteva cursuri, pentru că mi-a plăcut ideea, iar acum am crezut că pot să le ofer și eu ceva oamenilor, așa că am făcut un curs gratuit de programare. Orice curs trebuie aprobat de o comisie de specialiști, după care este lansat. Inițial se trimite un video de test, după care trebuie să fie finalizat cursul care trebuie să aibă un conținut video de minimum 60%. Apoi, tot materialul este trimis spre aprobare. Comisia verifică fiecare video și, dacă respectă regulile comunității, este acceptat“, a precizat Andrei.

Andrei Mărgeloiu a câştigat de trei ori consecutiv medalia de aur la Olimpiada Naţională de Informatică, performanță greu de egalat. Andrei a fost deja admis la una dintre cele mai bine cotate universităţi din lume, University College London.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.