Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Interpreta Andrada Betej a mai adăugat un premiu în palmaresul său. Tânăra a obținut Premiul I la Festivalul Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Valeria Peter Predescu”, ediția a IX-a, organizat în perioada 25-26 aprilie la Bistrița Năsăud.

Andrada Betej este elevă a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, coordonator fiindu-i  Carmen- Camelia Argint.  “A fost o experiență foarte frumoasă, mi-am făcut prieteni noi,  am cunoscut oameni de cultură, oameni de specialitate. Mă bucur că am reusit să aduc în Gorj încă un premiu valoros. Festivalul <Valeria Peter Predescu> de la Bistrița este în top zece al festivalurilor din țară. A fost o concurență foarte mare, dar am reușit! Vreau să vă spun că în luna mai o să particip şi la emisiunea <Vedeta Populară>, care o să fie difuzată pe TVR 1”, a spus Andrada Betej pentru Revista Cult-ura.

În 2014, tâmăra Andrada Betej a participat la emisiunea  „Next Star” și a devenit una dintre finaliste. Eleva Școlii Populare devArte Târgu Jiu a precizat că experidnța de atunci a fost un vis devenit realitate. După acest moment important în evoluția de artist, interpreta a câștigat numeroase premii la festivaluri locale și naționale.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.