Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Reprezentanții Clubului „White Wolf” din Baia de Fier (creat de Gabriel Dan Chiriac, căruia i s-au adăugat Dan Fotescu și Ionuț Scripcariu, dar și alți membri n.red.) au anunțat că planul acțiunilor/taberelor organizate anul acesta este gata. Ca de obicei, membrii Clubului White Wolf își doresc să arate tinerilor că viața poate fi trăită frumos, aceștia având ocazia să participe la diverse activități care implică sporturi montane, socializare și cât mai mult timp petrecut în natură.

white w white wolf

Și anul acesta, ca și în trecut, reprezentanții Clubului „White Wolf” din Baia de Fier au pregătit competițiile deja consacrate, mai multe tabere tematice montane, dar și tabăra de artă. De asemenea, alături de voluntari, membrii clubului vor lucra, și anul acesta, la întreținerea traseelor turistice, de via ferrata și de alpinism-escaladă. Potrivit lui G. D. Chiriac, creatorul clubului, în acest an se dorește amenajarea a încă trei trasee turistice lungi (trasee de o zi), a două trasee de via ferrata, dar și deschiderea unei noi zone de escaladă.

20170131_200235[1]

„Pentru încadrarea în calendarul sportiv național, am înaintat, prin intermediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj, către Ministerul Sportului și Tineretului, planul calendar oficial pentru 2017: Cupa White Wolf – 29 aprilie 2017; Memorialul Cezar Vărgulescu – 13-14 mai 2017; Air Wolf Festival – 26-28 mai 2017, Trofeul Rando Carpați – 10 iunie 2017; Trofeul Prieteniei – 23 septembrie 2017. Tabăra de Artă Plastică a fost planificată pentru perioada 19 – 23 iunie 2017. Taberele tematice montane le vom stabili în funcție de solicitări și timpul disponibil. Toate datele vor fi afișate pe site-ul clubului (www.white-wolf-club.org) și vor fi actualizate în funcție de condițiile meteo din perioadele respective”, a spus Gabriel Dan Chiriac.

white wwol white wwp

Clubul „White Wolf” va continua parteneriatele cu instituțiile colaboratoare: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Federația Națională și Asociația Județeană Sportul Pentru Toți, Societatea Națională de Cruce Roșie, Serviciul Public Județean Salvamont Gorj, Clubul Alpin Român, Școala Alpină Craiova, Asociația Cercetașilor Tradiționali din România, instituții administrative, culturale și de învățământ zonale.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.