Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

IMG_176954 de copii și tinerii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj din Târgu- Jiu, Motru, Rovinari și Novaci au participat în perioada 28 aprilie – 1 mai la tabăra organizată de Asociația „Oxigen” din localitatea Vulcan.

Copiii și tinerii care trăiesc departe de părinți au avut parte de câteva zile de relaxare, de activități educaționale și culturale. Tema programului de tabără a fost „Marea Olimpiadă” deoarece s-au organizat competiții și au fost purtate discuții despre perseverență, fair play și atingerea obiectivului propus.

Câștigătorii au primit medalii, iar toți participanții au fost premiați cu rucsacuri cu obiecte necesare unui sportiv. „Cei care au participat la tabără au jucat volei, fotbal, tenis de masă, mers printre jaloane și au desfășurat diferite activități în timp liber”, a spus Mircea Andrei, directorul adjunct al DGASPC Gorj.

IMG_1889
Tabăra este organizată de trei ani de către Asociația „Oxigen”. 12 voluntari din Austria au participat la Tabăra de primăvară de la Bâltișoara și au desfășurat diferite activități în aer liber cu copiii și tinerii instituționalizați.

„Voluntarii au petrecut alături de copii pe toată perioada desfășurării taberei. În ultima zi a taberei, pe 1 mai, a avut loc un frumos foc de tabără. Au fost trei zile minunate petrecute de copiii. Îmi spuneau că nu vor să mai plece și își doreau să rămână în continuare. Participanții la tabără au fost aleși dintre cei care au obținut rezultate școlare foarte bune. DGASPC va organiza o tabără în vacanța de vară”, a mai precizat Mircea Andrei.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.