Surpriză de Ziua Femeii pentru pacientele diagnosticate cu cancer

Surpriză de Ziua Femeii pentru pacientele diagnosticate cu cancer

- in Romania civila, Slider, Social
1
79 vizualizari

Pacientele care au fost diagnosticate sau suferă de probleme oncologice care fac parte din Asociația Române de Oncologie „Sfânta Ana” (AROSA) au avut parte de câteva clipe de desfătare la un salon de înfrumusețare din Târgu Jiu. Cadoul a fost oferit cu ocazia Zilei Internaționale de Femeii.

Doamnele au fost tunse și coafate de hair-styl-ista Oana Mihăescu de la un salon din centrul municipiului Târgu Jiu.  Este al doilea an în care Oana Mihăescu se alătură echipei AROSA și își oferă gratuit serviciile pacientelor diagnosticate cu afecțiuni oncologice. „Am și eu cliente care s-au confruntat cu această boală cruntă, cancerul, și știu prin ceea ce trec. Am și pierdut cliente care nu au reușit să învingă boala. Acum ceva vreme am cunoscut-o pe doamna Bogdana Păsculescu și am ales să fac o faptă bună, să le aducem un zâmbet pe chip și să le facem o bucurie acestor femei! Este al doilea an în care în perioada 1-8 martie tund și coafez gratuit pacientele Asociației Sfânta Ana”, a spus Oana Mihăescu.

„M-am simțit foarte bine“

Pacientele au primit cu bucurie cadoul surpriză oferit și s-au simțit cu adevărat răsfățate. „Am ales o tunsoare modernă, m-am inspirat văzând-o pe doamna coafeză și sunt mulțumită de cum îmi stă! Mi-a și aranjat părul, nu doar m-a tuns. Am povestit despre greutățile prin care trecem. A fost bine! M-am simțit foarte bine pe scaunul de la salon, răsfățată de doamna, aranjată. Este un cadou binevenit”, a spus o pacientă.

 

1 Comment

  1. Pingback: Surpriză de Ziua Femeii pentru pacientele diagnosticate cu cancer - Gorj 24

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.